Strandvägen 109
234 31 Lomma

040-414014

Sublime skin

 

Comfort Zone Sublime Skin Cream 60ml Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream 60ml Comfort Zone Sublime Skin Serum 30ml

 

 

Anti-age creme som verkar för att minska ålderstecken och ge ett ungdomligare utseende. Creamen fyller effektivt ut huden, slätar ut rynkor och vårdar huden på djupet. Innehåller inga silikoner.

Passar blandad eller fuktfattig hud. Bra även för de som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst, förlorad elasticitet och rynkor. Huden får ett fint lyft och ett yngre utseende.
Applicera morgon och kväll efter Sublime Skin Serum för en intensivare och mer närande effekt.

Pris: 795:-
Rik och intensivt närande anti-age cream som verkar för att minska ålderstecken och ge ett ungdomligare utseende. Cremen fyller effektivt ut huden, minskar rynkor och vårdar huden på djupet.

Passar en mogen och torr hud som saknar näring. Idealisk för de som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst, förlorad elasticitet och rynkor. Passar i kallt klimat.

Applicera morgon och kväll efter Sublime Skin Serum.

Pris: 795:-

 

Krämigt anti-age-serum som fyller ut huden och gör den slätare, jämnare och fastare. Serumet minskar rynkor och lämnar huden mjuk, matt och silkeslen.

Lämplig för mogen hud. Passar alla hudtyper som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst eller förlorad elasticitet. Även bra för hud som har lätt för att få pigmenteringar.

Applicera morgon och kväll. Kan även användas ensamt men för att få en mer intensiv effekt bör den användas i kombination med Sublime Skin-cremerna. Använd gärna serumet ensamt på en fetare hudtyp eller i varmt klimat.

Pris: 825:-
Comfort Zone Sublime Skin Eye Cream 15ml Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch  

 

 
Rik ögoncreme som verkar anti-age för att minska rynkor kring ögonen och föryngra huden. Den dränerar huden för att motverka påsar samtidigt som den effektivt ljusar upp mörka ringar och piggar upp din blick.
Passar en mogen hud med rynkor, påsar och mörka ringar. Appliceras morgon och kväll på ögonområdet.

Pris: 575:-

Föryngrande ögonmask i form av smidiga engångspatches som du lägger under ögonen. Masken motverkar rynkor, påsar och mörka ringar samtidigt som du ser pigg ut.

Låt verka minst 10 minuter gärna en timme. Hela natten för en intensiv anti-age effekt.

Pris: 525:-
 

 


Hudhälsan är medlem i
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.