Kroppsbehandlingar

Priser:

 

Kroppsskrubb 40 min 550:-
Hela kroppen får en peeling som avlägsnar döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir mjuk och len och får en ny fräsch lyster. Behandlingen avslutas med en fuktgivande bodylotion. Lätt massage ingår.
Spamassage 30 min 495:-
Spamassage 50 min 595:-
En underbart avstressande och lugnande lätt massage med varm aromaolja. Perfekt för dig som är uppe i varv och vill slappna av.
Aromainpackning 75 min 750:-
Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Därefter görs en inpackning med ett effektivt serum som ger huden fukt och näring samt inre avslappning. Även celluliter och bristningar reduceras och förebyggs. Under inpackningen görs en ansiktsrengöring, ansiktsmassage och avslutande creme. Hela behandlingen avslutas med en lätt massage och bodylotion.
Mjuka foten 40 min 450:-
En härligt avstressande behandling. Fötterna samt underbenen peelas, därefter görs en fotinpackning som gör fötterna mjuka och lena. Under inpackningens verkningstid görs en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med fot och underbensmassage.
Ryggbehandling 60 min 625:-
För dig som besväras av orenheter/acne/pormaskar på ryggen. Här ingår rengöring, peeling, ånga, portömmning, mask och creme. Kan kombineras med AHA – C vitamin syrabehandling för att förhöja effekten av behandlingen. Rek. som en kur  på ca 5 behandlingar, 1 gång/vecka.
Hot stone massage 50 min 675:-
En otroligt avslappnande och effektiv behandling för kropp och själ. Helkroppsmassage med varma lavastenar ger en avkopplande och lugnande effekt, spänningar/muskelvärk minskar och blodcirkulationen ökar.
Ansikts och Fotbehandling 90 min 825:-
Här fokuseras ansikte och fötter. Behandlingen börjar med att ansiktet rengörs och peelas. Därefter masseras ansiktet, axlarna samt decolletaget. Mask efter hudtyp appliseras. Under maskens verkningstid får fötterna peeling och inpackning. Behandlingen avslutas med en
avkopplande fot och underbensmassage. Lätt make-up ingår.
Hand och Armbehandling 50 min 495:-
Händer och armar får en skön peeling med saltskrubbsolja som exfolierar och vårdar. Saltet avlägsnar milt och skonsamt döda hudceller samt orenheter med de naturliga saltkristallerna. Därefter görs en inpackning med en effektiv hand/arm inpackning som ger mycket fukt och näring. Under verkningstiden får du en avslappnande massage i ansiktet samt axlar och decolletaget. Behandlingen avslutas med en rogivande hand/arm massage.
Topp Till Tå behandling 90 min 825:-
Den svåråtkomliga ryggen får en saltpeeling med aromaoljor som exfolierar, vårdar och gör huden mjuk. Därefter görs en lätt ryggmassage samt en ryggmask. Ben och fötter får en peeling och en skön, effektiv inpackning. Under verkningstiden utförs en lätt ansiktsbehandling med en avslappnande ansikts/decolletage massage. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen masseras. En unik topp till tå upplevelse!
Sjunde Himlen 120 min 925:-
Den optimala behandlingen för dig som vill unna dig något extra. Behandlingen inleds med en avslappnande avstressande spamassage med varm aromaolja. Därefter görs en klassisk ansiktsbehandling med brynplock som sedan följs av en behaglig ansikts och hårbottenmassage. Avslutningsvis läggs en ansiktsmask som passar just din hudtyp.