Kroppsbehandlingar

health, beauty, people, body care and relaxation concept - beautiful woman with closed eyes in spa salon getting massage

Priser:

Feel Good behandling 100 min 1795:-
Avstressande och lugnande spamassage (rygg, ben, armar/händer och decolletage) med varm aromaolja, därefter utförs en ICE PEEL behandling med brynplock. (se information under ICE PEEL)
Kroppsskrubb 45 min 695:-
Hela kroppen får en peeling som avlägsnar döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir mjuk och len och får en ny fräsch lyster. Behandlingen avslutas med en fuktgivande bodylotion. Lätt massage ingår.
Spamassage 30 min 595:-
Spamassage 50 min 695:-
En underbart avstressande och lugnande lätt massage med varm aromaolja. Perfekt för dig som är uppe i varv och vill slappna av.
Sjunde Himlen 120 min 1200:-
Den optimala behandlingen för dig som vill unna dig något extra. Behandlingen inleds med en avslappnande avstressande spamassage med varm aromaolja. Därefter görs en klassisk ansiktsbehandling med brynplock som sedan följs av en behaglig ansikts och decolletagemassage. Avslutningsvis läggs en ansiktsmask som passar just din hudtyp.
Ansikts och Fotbehandling 90 min 895:-
Här fokuseras ansikte och fötter. Behandlingen börjar med att ansiktet rengörs och peelas. Därefter masseras ansiktet, axlarna samt decolletaget. Mask efter hudtyp appliseras. Under maskens verkningstid får fötterna peeling och inpackning. Behandlingen avslutas med en avkopplande fot och underbensmassage.
Topp Till Tå behandling 90 min 925:-
Den svåråtkomliga ryggen får en saltpeeling med aromaoljor som exfolierar, vårdar och gör huden mjuk. Därefter görs en lätt ryggmassage samt en ryggmask. Ben och fötter får en peeling och en skön, effektiv inpackning. Under verkningstiden utförs en lätt ansiktsbehandling med en avslappnande ansikts/decolletage massage. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen masseras. En unik topp till tå upplevelse!
Hand och Armbehandling 50 min 550:-
Händer och armar får en skön peeling med saltskrubbsolja som exfolierar och vårdar. Saltet avlägsnar milt och skonsamt döda hudceller samt orenheter med de naturliga saltkristallerna. Därefter görs en inpackning med en effektiv hand/arm inpackning som ger mycket fukt och näring. Under verkningstiden får du en avslappnande massage i ansiktet samt axlar och decolletaget. Behandlingen avslutas med en rogivande hand/arm massage.
Aromainpackning 75 min 895:-
Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Därefter görs en inpackning med ett effektivt serum som ger huden fukt och näring samt inre avslappning. Även celluliter och bristningar reduceras och förebyggs. Under inpackningen görs en ansiktsrengöring, ansiktsmassage och avslutande creme. Hela behandlingen avslutas med en lätt massage och bodylotion.
Ryggbehandling 60 min 795:-
För dig som besväras av orenheter/acne/pormaskar på ryggen. Här ingår rengöring, peeling, ånga, portömmning, mask och creme. Kan kombineras med AHA / PHA syrabehandling för att förhöja effekten av behandlingen.