Microdermabration

Microdermabrasion anses vara en av de mest effektiva metoderna för hudförbättring  och med mycket få biverkningar och komplikationer.

 

Hudslip:

Själva slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter istället för lösa kristaller. Instrumentet förs med ett jämt tryck över huden. Döda hudceller sugs upp med hjälp av vakuum genom ett hål i munstyckets topp. Funktionen är lämplig för grundläggande hudvård och behandling av problem som åldrande hud, solskador, hyperpigmentering, löser upp och förminskar porer mm. Med hjälp av vakuumet sätter man igång blodcirkulationen och stimulerar nybildningen av kollagen och elastin.

 

Ultraljud:

Här arbetar man med vibrationer som gör det enklare för olika produkter att tränga in i huden, stimulera kollagenbildningen och reducera finare linjer och rynkor.

Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, muskelavslappning och nedbrytning av celluliter.

Ultraljudet är ett mycket effektivt sätt att få t.ex. ett serum att verkligen tränga ner på djupet. Efter en slipning efterbehandlas det med lämpliga preparat som lugnar, återfuktar och återställer huden.

 

Lätt hudslipning med ultraljud 60 min 895:-

Med ånga och portömning 1045:-

En effektiv ansiktsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer, ytliga pigment, orenheter samt tar bort döda hudceller och ökar hudens cellförnyelse.
Mycket effektiv på en torr hud. Rengöring, prepping, hudslipning, ultraljud med serum och eftervårdande produkter.